avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acordare diurna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acordare diurna

Am urmatoarea situatie :
Un angajat , care are contracte de munca la 2 angajatori , se deplaseaza in interesul ambilor angajatori , in aceeasi perioda dar la parteneri diferiti. Cu un drum rezolva problemele pentru ambele firme. Este legal sa beneficieze de diurna de la ambele firme ?
Ultima modificare: Vineri, 13 Iulie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:42, 13 Iulie 2018
Da, este legal intruact are doua c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal sa ai 2 contracte de munca pe 8 ore? cum se vor calcula la pensie aceste contracte? Popescu_alina13 Popescu_alina13 Buna ziua! Am si eu o nelamurire in legatura cu contractele mele de munca.Lucrez ca farmacist la contract de 8 ore, dar si ca profesor-formator la o scoala ... (vezi toată discuția)
Timpul de lucru in delegatie ddoinatm ddoinatm in calitate de salariat al unui SRL, sunt trimis in delegatie in alta localitate decat in cea care lucrez, iar timpul de deplasare este de aproximativ 7 sau 8 ... (vezi toată discuția)
Norma de munca intreaga si partiala Vicky82 Vicky82 Daca sunt angajata la o firma cu opt ore, care este maximul de ore cu care ma pot angaja la o alta firma? As putea cu 4 ore sau trebuie mai putin? Si ... (vezi toată discuția)