avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta vechime

Buna ziua. Am o dilema bizara. Un fost angajat al societatii ne-a cautat pentru eliberarea adeverintei de vechime. El spune ca cartea de munca s-a ars intr-un incediu, dar a lucrat la noi in perioada1974-1976. Cautand in arhiva, am gasit in registre un salariat, al carui nume corespunde, dar luna nasterii nu. In C. I este luna mai, in registru este aprilie si martie(apare in doua registre). Nu stiu daca sa eliberez adeverinta in asemenea circumstante. Nu vreau ca omul sa piarda din cauza mea, dar nici probleme nu vreau sa-mi generez. Ma puteti ajuta?
Ultima modificare: Vineri, 13 Iulie 2018
Angie2018, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:02, 15 Iulie 2018
Nu are nimic. Face parte din etnia defavorizata. Eu m-am gandit intre timp sa scriu a scrisoare , nu adeverinta catre casa judeteana de pensii unde sa mentionez ca la cererea dansului am gasit un fost salariat al societatii cu acest nume, dar cu luna nasterii diferita. Ziua si anul nasterii corespunde, adresa nu, dar asta nu este relevant. Ce spuneti?
Nu i se va lua in considerare acel document.

Nu exista nici copie de pe c.i.m. ?s

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cerut o adeverinta de la angajator care îmi trebuie la banca, ... Chiva53 Chiva53 Am cerut o adeverinta de la angajator care îmi trebuie la banca, si au trecut acolo ca nu am carte de munca într-adevăr știu ca carte de munca fizic nu se ... (vezi toată discuția)
Emigrat 1982, carte de munca pierdut/ facut disparut de guvern Winter Winter Buna ziua, Locuiesc in SUA. Am emigrat legal in 1982. La data plecarii mi s-a refuzat eliberarea cartii de munca. In 1984 am primit o adresa la Ambasada ... (vezi toată discuția)
Carte de munca balea eugenia balea eugenia Cum pot obtine revisal pe toata perioada muncita? Am pierdut cartea de munca si itm-ul de 2 luni conform legii nu mai elibereaza extrase (vezi toată discuția)