avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Accident rutier
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Accident rutier

Buna ziua in urma cu o luna am facut un accident rutier mai precis un copil de 12 ani mi-a sarit in fata fara sa se asigure si fara sa fie pe trecere...vroia sa treaca strada pt a ajunge la un magazin a fost internat in spital 29 de zile a fost transportat cu elicopterul pe o distanta intre orase de 30 km intrebarea mea este: se platesc zilele de spitalizare ale copilului si transportul cu elicopterul sau statul suporta cheltuielile el fiind minor?
Cel mai recent răspuns: Claudia-Elena Mardare , Avocat 18:36, 13 Iulie 2018
Buna ziua,
Acestea sunt cheltuieli decontate de stat, dar cu conditia de a nu se instrumenta un dosar penal impotriva dumneavoastra si sa primiti vreo pedeapsa, caz in care aceste cheltuieli ar putea sa vi se impute, daca sunt solicitate de spital si SMURD.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier Serban0506 Serban0506 Buna ziua in urma cu o luna am facut un accident rutier mai precis un copil de 12 ani mi-a sarit in fata fara sa se asigure si fara sa fie pe trecere...vroia ... (vezi toată discuția)
Accident rutier copil minor bojanmelinda bojanmelinda BUNA ZIUA! In data de 27.11.2014 , acum 18 luni copilul meu de 9 ani atunci a iesit din parcul de joaca , fiind neatent a trecut strada , momentul in care a ... (vezi toată discuția)
Accident rutier iulianad2 iulianad2 Buna ziua, La inceputul lunii August fiica mea ( pieton fiind ) a fost accidentata pe trecerea de pietoni, soferul depasind pe contrasens tranvaiul in ... (vezi toată discuția)