avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie cu un cetatean tunisian
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie cu un cetatean tunisian

Buna. Ma intereseaza unde m-as putea casatorii cu un cetatean tunisian care e ilegal in Europa(nu are decat buletin de identitate si certificat de nastere). Acum e in Germania unde a primit o legitimatie cu care circula. Daca e posibila casatoria in Tunisia,as vrea sa stiu in cat timp ar primi viza pentru Anglia. Eu am aplicat pentru UK visa si astept. Daca e posibila casatoria in Romania,la fel vreau sa stiu in cat timp va fi legal de la casatorie pentru a fi amandoi impreuna in Anglia. Eu lucrez de un an si jumatate la aceeasi companie. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Casatorie cu un cetatean tunisian Bundyda Bundyda Buna. Lucrez in Londra de 3 ani. Prietenul meu e din Tunisia si vrem sa ne casatorim. Acum e ilegal in Europa . E in azil in Germania. As vrea sa stiu unde am ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un cetatean tunisian nicole4370 nicole4370 as vrea sa stiu ce acte ii trebuiesc atat lui ca tunisian cat si mie ca romanca, avand in considerare ca va avea loc casatoria in Romania. in cat timp poate ... (vezi toată discuția)
Casatoria unei persoane romane cu un strain (tunisia) liviastancu liviastancu Buna ziua, As dori sa-mi spuneti ce documente mi-ar trebui daca vreau sa ma casatoresc cu o persoana straina, mai exact o persoana din Tunisia. Amandoi suntem ... (vezi toată discuția)