avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie cu un cetatean tunisian
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie cu un cetatean tunisian

Buna. Lucrez in Londra de 3 ani. Prietenul meu e din Tunisia si vrem sa ne casatorim. Acum e ilegal in Europa . E in azil in Germania. As vrea sa stiu unde am putea sa ne casatorim tinand cont ca el nu are pasaport deoarece a trecut granita ilegal . Specific ca sa se inteleaga ca in azil e liber sa circule prin Germania cu legitimatie. Nu e prizonier. Diferenta e ca e clandestin in Europa. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Bundyda , utilizator 21:27, 14 Iulie 2018
Daca e casatorie simulata doar ca sa dobandeasca el dreptul de sedere pe teritoriul UE si eventual cineva incaseaza si niste bani casatoria va fi desfiintata
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Iulie 2018
Andrei Stefan Placinta, Avocat
Nu e casatorie simulata,nu pentru bani. Da,e mai tanar decat mine,dar adevarul e ca ne iubim. L-am vizitat deja de 3 ori. E musulman,trebuia sa tin si eu Ramadanul. As vrea sa stiu cum ne putem casatorii si unde ti nand cont ca el nu are pasaport si nici viza pe tru Europa si eu lucrez in Anglia .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu un cetatean tunisian Bundyda Bundyda Buna. Ma intereseaza unde m-as putea casatorii cu un cetatean tunisian care e ilegal in Europa(nu are decat buletin de identitate si certificat de nastere). ... (vezi toată discuția)
Intrare in romania cu pasaport suedez pt refugiati wiolet40 wiolet40 Buna seara. Vreau sa intreb daca unei persoane detinatoare de pasaport suedez pt refugiati i se permite intrarea in Romania. (vezi toată discuția)
Viza pentru reintregirea familiei imojangam imojangam Asi vrea cateva informatii despre Viza pentru reîntregirea familiei. Eu am dubla cetatenie, romana si maghiara, nascuta in Reghin, jud Mures si domiciliat in ... (vezi toată discuția)