Am sa deschid un nou pc de lucru pt firma la care lucrez, cu destinatia de birouri si depozit. Ideea este ca datorita faptului ca depozitam si produse din origine animala (lapte si miere) ne vom autoriza si sanitar-veterinar. Am aflat ce acte trebuie depuse la dosar. Dar privind toate celelalte autorizatii de functionare conform H.G. 573//2002 din punct de vedere al :
- prevenirii si stingerii incendiilor
- autorizarii sanitare
- autorizarii din punct de vedere sanitar veterinar
- autorizarii activitatilor cu impact asupra mediului
- protectiei muncii
Pentru toate cele de mai sus este suficient a depun la O.RC.T.B. dosarul de infiintare a noului pc de lucru si sa bifez in cerere si autorizarea din partea Ministerelor respective?
Pentru celelalte puncte pe care le-am deschis pana acum, stiu ca mentionam Ministerul Muncii, Sanatatii, etc, dar niciodata nu am primit pe langa certificatele constatatoare ale punctelor de lucru infiintate si anexe privind autorizarile cu pricina. Cum imi dau seama ca e totul autorizat legal?
Si in cazul acestui depozit pe care il deschidem cum sa procedez cu autorizatiile amintite mai sus? V-as multumi mult pentru raspunsuri ajutatoare! Apreciez!
Daca bifati toate casutele din formularul de la ONRC inseamna ca declarati pe propria raspundere ca spatiile acelea corespund tututor normelor de functionare cerute de fiecare autoritate in parte, daca aveti aceste declaratii atunci este OK, dupa ce depuneti aceasta declaratie pe propria raspundere ca spatiul corespunde normelor legale in functie de activitatea pe care o desfasurati este indicat sa solicitati acorduri de la institutii gen saniat veterinar (aveti lapte si miere) PSI (aveti depozit) asta asa sa evitati un control.....pentru ca daca dv. cunoasteti toate normele legale si le resprctati nu veti avea probleme
Pai....as prefera sa avem autorizatii din partea fiecarei autoritati, tocmai ca nu cumva sa fie probleme. La Directia Sanitara sunt in curs sa depun dosarul iar apoi pt restul trebuie sa merg la Camera de Munca? Respectiv unde?