Azi, o tipa, comenta si claxona la altcineva in parcare. Inainteaza 5 m si nu l lasa pe unu sa iasa din parcare. Omul nu avea loc, ea nu voia sa se dea deoparte si claxona ca disperata. Eram acolo si m am dus la ea sa i zic sa se dea mai in spate ca nu are loc omul sa iasa. A inceput sa tipe in gura mare la mine, sa ma jigneasca, asa ca am ripostat si eu verbal. Dupa 5 cuvinte am lasat o in pace si am plecat. Mi a taiat calea (eu fiind pieton), a iesit din masina, nervoasa, impreuna cu un baiat (si el si ea era facuti, la sala), m a impins pe jos, puternic, am cazut, m am lovit si a inceput sa ma ameninte. Era prietenul meu acolo si s a bagat, altfel sigur faceau mai rau. Prietenul ei i a zis prietenului meu:"nu te baga, cu ea avem treaba"... Le am luat nr de la masina si am fost la politie. Sunt camere de filmat, s a filmat toata scena. Mi s a spus ca tb sa merg la medicina legala sa imi scoata un certificat, pe care tot eu tb sa il platesc. Dupa asta, fac plangere si ma duc in judecata cu ei. Am inteles de la politsti si vreau sa va intreb, daca agresorul imi poate afla datele, daca il dau in judecata. Ce siguranta am eu, ca n o sa vina peste mine in casa, sa se razbune ca am avut curajul sa ii dau la politie? Cum pot face ca ei totusi sa nu ramana nepedepsiti, insa sa fiu si eu in siguranta? Ce reprezinta procesul de judecata cu ei? Nu am bani de avocat... Multesc.
Cel mai recent răspuns:
route , utilizator
13:55, 18 Iulie 2018