avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Insarcinata si concediata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Insarcinata si concediata

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati, deoarece nu stiu la ce institutii sa ma adresez si cand, cu ce acte. Acum 2 luni m am angajat la o firma din Timisoara. Acum o luna am aflat ca sunt insarcinata. Mi a fost foarte rau timp de 2 saptamani, imi faceam treaba la lucru dar mai incet si nu aratam prea bine. Saptamana aceasta m au concediat, in perioada de proba fiind pe motiv ca nu ma incadrez in standardele lor. Bullshit dar aveau dreptul deoarece eram in proba. Ok acum sunt insarconata in 9 saptamani si fara job. De precizat ca in septembrie vreau sa ma inscriu in anul 3 la facultate, an pe care l am pierdut. Nu stiu daca are vreo legatura. Nu sunt casatorita inca cu tatal copilului, el a lucrat in strainatate pana in ianuarie 2018, iar de 3 luni este angajat in Timisoara cu carte de munca. Nu stiu daca facultatea ma ajuta sa beneficiez de vreun bonus de la stat sau orice venit, sau iubitul meu care la nasterea copilului va avea 10 luni de lucru cu carte de munca in tara. Nu stiu daca a lucrat cu carte sau fara in Anglia. Va multumesc si imi cer scuze pentru mesajul lung. O duminica frumoasa!

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Mitroi Loredana Mitroi Loredana Am si eu o nelamurire daca ma poate ajuta cineva. Am lucrat in 2017 din iunie pina in September (4) luni cu contract de 4 ore ci nu 8 ore. Dupa care am ... (vezi toată discuția)
Dreptul meu... victoria20 victoria20 Buna seara!Am cateva probleme in ceea ce priveste dreptul meu la locul de munca si mai exact cu concediul de odihna. Sunat angajata intr-o firma de ... (vezi toată discuția)
Legea maternitatii Andreea2015 Andreea2015 Buna ziua.Sunt angajata in cadrul unei companii de telecomunicatii din 20 februarie 2014.Incepand cu data de 01 octombrie am fost promovata la functia de ... (vezi toată discuția)