avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Buna ziua
Am cumpărat o mașina din Germania in 2006. Pe vremea aceea am plătit o taxa de timbru in valoare de 3700 RON . Acea taxa se mai poate recupera ? Sau nu este același lucru cu taxa de prima înmatriculare ?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:32, 15 Iulie 2018
Nu. Taxa care se restituie este cea aplicabilă după 01.01.2007, data aderării la UE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto lucian35 lucian35 Buna ziua, mi-am inmatriculat masina in Decembrie anului 2006, adusa din Germania. La vremea respectiva se numea \\" taxe vamale \\" , pe care le-am platit. ... (vezi toată discuția)
Taxa auto de prima inmatriculare,este legal perceputa sau nu ? GEO GEO GEO GEO GEO GEO buna ziua, taxa auto de prima inmatriculare are temei legal sau nu? cunosc un avocat care se ocupa printre altele cu actiuni in instanta ,pentru clienti ... (vezi toată discuția)
Se poate recupera taxa auto de poluare? Nelica Nelica Am cumparat un autoturism din Germania, in noiembrie 2008 si am platit 4066 ron taxa de poluare. Am inteles ca se poate recupera sceasta taxa daca inaintez o ... (vezi toată discuția)