avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate imprumut bani
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

imprumut bani

Buna ziua.Am imprumutat 2500 lei unei persoane cunoscute sa si repare masina.Nu am facut chitanta,iar acuma persoana nu vrea sa i mai restituie.Am martori care stiu.Pot sa o dau in judecata si da i depun plangere?
Cel mai recent răspuns: Negimie , utilizator 14:05, 16 Iulie 2018
Cel mai bine o inregistrati audio. Sau purtați corespondenta cu ea si o determinați să recunoască datoria. Altfel, nu cred ca aveti sanse sa castigati daca nu aveti un inceput de dovada scrisă.

Nu se pot dovedi cu martori plata unei sume mai mari de 250 lei daca nu aveti un inceput de dovada scrisă.
Ultima modificare: Luni, 16 Iulie 2018
Ionita Cristina Avocat, Avocat
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare mirela 66 mirela 66 Am împrumutat unei persoane o sumă de bani,convenind(verbal) să-i înapoieze în rate lunare egale.Persoana în cauză nu-și respectă înțelegerea.Cum ... (vezi toată discuția)
Imprumut intre persoane fizice, fara inscrisuri FlorentinaPopescu FlorentinaPopescu Dupa decesul tatalui meu, mi s-a adus la cunostinta de un fost prieten al tatalui, cum ca tata ar avea sa-i restituie un imprumut de 9.000 lei. In aceste ... (vezi toată discuția)
Bani imprumutati fara acte utillllizator01 utillllizator01 Buna ziua, Imi puteti spune, va rog, daca am imprumutat o suma de bani fara sa inchei niciun act pot sa ii recuperez in vreun fel? Mentionez ca, singurele ... (vezi toată discuția)