avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Teava Sparta in perete
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Teava Sparta in perete

Buna ziua,
Peretele dintre bucatarie si hol a vecinei de sub mine este umed, este o pata care câteodată se usca câteodată se mărește. Am chemat 3 instalatori si au spus ca nu e nici o problema la mine si ca s-ar putea sa fie de la o țeava in perete. Întrebarea mea este daca trebuie spart perete de la mine din apartament pt a găsi problema si daca asociația este responsabila pt costuri? Nu stiu daca are legătura dar vreau sa Menționez ca deasupra mea este o terasa.

Multumesc
Ultima modificare: Luni, 16 Iulie 2018
Daliaaaaaa, utilizator
Cel mai recent răspuns: Daliaaaaaa , utilizator 16:53, 16 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Reparatia o plateste ASOCIATIA.
Este posibil sa fie teava pluviala.
Multumesc pentru răspuns.
Administratorul a zis ca nu este țeava pluvială. De asemenea a trimis un instalator la mine acasa si nu vrea sa-mi dea un proces verbal de constatare, nici instalatorul. A zis ca nu se da. Ce pot face eu in acest caz?
Ultima modificare: Luni, 16 Iulie 2018
Daliaaaaaa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent inundatie, responsabilitate admin sau privata vivi23ro vivi23ro Buna ziua, De o saptamana sunt inundat. De la scurgerea din bucataria vecinei de deasupra ,teava de scurgere merge prin tavanul meu (nu este la vedere, este ... (vezi toată discuția)
Administratorul asociatiei refuza reparatie coloana ciresel ciresel buna dimineata! o intrebare,va rog. Din cauza apei firbinti,teava de la scurgere din bucatarie,s a indoit,s a scurtat si apoi a iesit din imbinare ,fix de ... (vezi toată discuția)
Holul imobilului inundat, devenit insalubru. asociatia e obligata sa-l igienizeze? ContSters89081 ContSters89081 In urma unei inundatii mari tavanul si peretele de deasupra usii de acces in apartamentul meu au devenit insalubre: nu numai pete sinistre, maronii, dar si cu ... (vezi toată discuția)