Buna ziua. Am urmatoarea situație: tatăl meu a fost dat dispărut de o zi, între timp ce familia il cauta disperată pe străzi, o persoană la văzut în zona unui lac, nu se putea misca, și a sunat la ambulanță. Odată ajunsă în acel loc, personalul cel mai probabil l-au analizat foarte superficial, au susținut că "părea" băut si l-au lasat acolo.
In acelaș timp noi il cautam disperați, si cu ajutorul comunității am reusit sa il găsim din fericire, dar abia după 9 ore după ce ambulanța la lăsat acolo. L-am dus la spital, iar în urma analizelor s-a constatat faptul că a suferit un AVC care ia afectat memoria, acest lucru a facut ca acesta să nu mai găsească drumul spre casă. După câteva zile ă facut ceva complicații care au dus la decesul acestuia.
Intrebarea mea este referitoare la personalul ambulanței, cu siguranță nu au procedat corect, as dori sa stiu ce masuri se pot lua impotriva acestora ?
Malpraxis
petrebeatrice
buna seara!!! iertati-ma ,nu stiu cum sa incep dar sunt disperata! tatal meu a fost internat pt o pneumonie! in doua zile starea lui era bunicica!! dar ... (vezi toată discuția)