avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Persoană abandonata in camp de către ambulanță
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Persoană abandonata in camp de către ambulanță

Buna ziua. Am urmatoarea situație: tatăl meu a fost dat dispărut de o zi, între timp ce familia il cauta disperată pe străzi, o persoană la văzut în zona unui lac, nu se putea misca, și a sunat la ambulanță. Odată ajunsă în acel loc, personalul cel mai probabil l-au analizat foarte superficial, au susținut că "părea" băut si l-au lasat acolo.
In acelaș timp noi il cautam disperați, si cu ajutorul comunității am reusit sa il găsim din fericire, dar abia după 9 ore după ce ambulanța la lăsat acolo. L-am dus la spital, iar în urma analizelor s-a constatat faptul că a suferit un AVC care ia afectat memoria, acest lucru a facut ca acesta să nu mai găsească drumul spre casă. După câteva zile ă facut ceva complicații care au dus la decesul acestuia.
Intrebarea mea este referitoare la personalul ambulanței, cu siguranță nu au procedat corect, as dori sa stiu ce masuri se pot lua impotriva acestora ?
Ultima modificare: Luni, 16 Iulie 2018
Stef19021993, utilizator
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 13:34, 16 Iulie 2018
malpraxis medical si cauzarea mortii prin imprudenta in civil
aveti nevoie de un avocat bun si de un expert independent - medic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E sau nu e malpraxis ce s-a intamplat cu tatal meu in spital? gabrielab_ gabrielab_ Buna ziua, Va intreb si eu ceva rapid, sper sa se gaseasca cineva sa ma ajute si pe mine cu un raspuns. Tata e in spital, a fost internat pt. o bacterie ... (vezi toată discuția)
Malpraxis petrebeatrice petrebeatrice buna seara!!! iertati-ma ,nu stiu cum sa incep dar sunt disperata! tatal meu a fost internat pt o pneumonie! in doua zile starea lui era bunicica!! dar ... (vezi toată discuția)
Minor nesupravegheat, consum de alcool, furt telefon anonim0102 anonim0102 Buna ziua! Am si eu o mica problema..si as dori sa aflu ceva util in acest caz! In data de 13 februarie 2015(vineri) am plecat undeva in jurul orei 15:30 ... (vezi toată discuția)