avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ajutor buletin
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ajutor buletin

Buna ziua cum pot sa.mi fac actul de identitate daca nu sunt trecuta in hotararea de divort .Eu am 17 ani si timp de 3 ani nu am putut sa.mi fac actul de identitate cei de la politie spun ca trebuie sa il caut pe tatal meu biologic si sa fac destul adn dar eu nu am bani si nici nu stiu nimic de tatal meu de mai mult de 16 ani eu am mare nevoie de buletin dar nu am cum sa .l fac va rog ajutatima

Alte discuții în legătură

Ajutor - buletin sau buletin provizoriu vip2you17 vip2you17 buna ziua am nevoie ajutor, este vorba ca propietara e plecata in spania si nu poate fii prezenta sa imi fac noul buletin, mi-a expirat buletinul pe data 24 ... (vezi toată discuția)
Ce este de facut?paternitate steriel steriel buna ziua, ma adresez dvs in speranta ca ma puteti indruma. sunt casatorita de n ani dar de 3 ani nu mai stau cu sotul. am o relatie de concubinaj cu un alt ... (vezi toată discuția)
Scoatere din tara copil alexa-rozi alexa-rozi Buna seara, va prezint situatia mea si va rog sa ma ajutati cu un sfat daca se poate: In anul 2008 am divortat de fostul sot in hotarirea definitiva de ... (vezi toată discuția)