avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Foi de parcurs
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Foi de parcurs

Buna ziua,
Pentru autoturismele folosite de agentii de vanzari, foile de parcurs sunt obligatorii ? In cazul in care masina este dotata cu GPS, raportul generat de GPS poate inlocui foaia de parcurs si in ce conditii ?
Cel mai recent răspuns: office_contaconsulting@yahoo.com , utilizator 20:59, 4 August 2018
Regimul foilor de parcurs a ramas valabil chiar daca aveti GPS , cheltuiala cu combustibilul folosit este deductibil integral daca aveti foi de parcurs , daca nu , atunci deductibilitatea cheltuielilor cu combustibilul este de 50%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere combustibil stroe_iuliana stroe_iuliana La un autoturism folosit de un agent de vanzari sau de un director, se deduce TVA-ul? Dar cheltuiala cu combustibilul este deductibila in totalitate sau 50%? (vezi toată discuția)
Deductibilitate tva din bonurile de benzina elenadove elenadove buna ziua, dupa data de 01.05.2009 cheltuiala cu combustibilul pentru director, administrator firma este deductibila? se mai deduce tva? legea spune ca ... (vezi toată discuția)
Foi parcurs cateldestept cateldestept Daca deducem 50% din cheltuielile auto (combustibili, piese schimb, taxe, impozite,etc) mai este obligatorie intocmirea foilor de parcurs? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)