avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Prestare de serviciu intracomunitar
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Prestare de serviciu intracomunitar

Buna ziua am urmatoarea speta:
firma este inscrisa pe un site extern cu proiecte(programare), iar in momentul in care cineva face o comanda...de pe site...automat se genereaza o factura catre client, si o factura de comision. ..pe factura catre client scrie:REMIT TO, si se genereaza un nr.din sistem. Nu stiu cum sa procedez...daca este persoana fizica nu trebuie sa declar in 390, dar cred ca trebuie in 394....nu stiu daca nu o sa-mi dea eroare la nr. facturii...ce sa fac..sa emit o alta factura cu o serie stabilita?

Alte discuții în legătură

Nereguli cu facturi. ce probleme pot apărea? Petrovic Petrovic Referitor PFA în sistem real și plătitor de TVA, vă rog să îmi spuneți care sunt consecințele următoarelor categorii de probleme 1. Facturi ... (vezi toată discuția)
Justificare plati online IancuMaria96 IancuMaria96 Buna ziua! Cum se pot justifica platile online, efectuate de catre un client catre o firma, in cazul unui control ANAF? (vezi toată discuția)
Contabilitate freelancing ContSters426943 ContSters426943 Buna seara, Ma puteti ajuta si pe mine cineva cu un raspuns ? Doresc sa lucrez ca freelancer pe site-uri gen Upwork, Freelancer etc.. , o sa ma inregistrez ... (vezi toată discuția)