avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Parchetarul mi-a distrus parchetul nou și nu mai vine ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Parchetarul mi-a distrus parchetul nou și nu mai vine să-l repare. Nu avem contract pentru montaj și finisare, nu mai vin la lucru, nu răspund la telefon, ce ne sfătuiți?

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o problema care nu se mai rezolva de 2 luni. Am achizitionat un parchet din lemn masiv de la un magazin de specialitate. Am platit aveans pt parchet si avem contract pt cumparare parchet si lacul aferent pt lacuire finisare. Firma de la care am cumparat parchetul a livrat (cu foarte mare intarziere parchetul ) Pt montaj si finisare nu avem contract (foarte mare prostie din partea noastra), dar avem urmatoarea problema: dupa ce au montat parchetul l-au baituit si lacuit si peste doua zile tot parchetul s-a albit si cojit. Au spus ca il rascheteaza din nou ( l-au raschetat dar nu mai arata cum arata nou) si acum nu mai vin la lucru, nu mai raspund la telefon . Pe langa asta au distrus peretii care erau zugraviti perfect si trebuie sa zugravin din nou. Va rog sa ne ajutati cu un sfat:(
Ultima modificare: Marți, 17 Iulie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:34, 18 Iulie 2018
Nu prea aveti ce face cat timp nu aveti un contract cu ,,dorelul""care a efectuat lucrarea.Puteti sa le trimiteti o notificare prin av cu amenintari dar sansele sunt slabute.Aveti varianta unei actiuni civile daca cunoasteti datele de identificare dar timpul ,costurile, sansele relativ reduse duc la concluzia ca mai bine refaceti lucrarea cu alta echipa
Va multumesc pt raspuns! Eu pt parchet am platit doar avans. Vor suna sa ne ceara si restul banilor. Pot sa fac ceva avand in vedere ca au raschetat parchetul si nu mai este cum ar fi trebuit sa fie un prchet nou?
Mentionez ca a fost un expert din partea producatorului de lac si raspunsul lor oficial a fost ca parchetul s-a albit din cauza ca nu au lasat destul timp intre straturile de lac..
Ultima modificare: Luni, 16 Iulie 2018
un_kopill, utilizator
Cum a spus și domnul avocat, nu prea mai aveți ce face...Va trebui să plătiți și restul de bani pe parchet, nu este vina vânzătorului că dvs. l-ați angajat pe "dorel" la montaj și va stricat parchetul. Puteți întreba producătorul lacului dacă există vreo soluție de compromis să revină parchetul la culoarea lui...
Vanzatorul este si montatorul...este aceiasi firma. Angajatii sai au montat , baituit, lacuit si raschetat parchetul...:(
Ultima modificare: Luni, 16 Iulie 2018
un_kopill, utilizator
Faceti o adresa catre societatea respectiva in care precizati situatia si solicitati remedierea lucrarii sau variante.In functie de negocieri si de rezultatutul acestora ,faceti o sesizare catre anpc,va adresati unui av etc.

Alte discuții în legătură

Legislatie la zi debitare material lemnos sugar22 sugar22 Buna, Sunt confuz, Care legi trebuiesc luate in considerare sau/si reglementeaza pentru atelier tamplarie cu urmatoarele activitati: prestari ... (vezi toată discuția)
Antecontract achiziționare apartament nou, mic conflict cu dezvoltatorul. să accept sau nu soluția propusă? Radu334 Radu334 Buna ziua, Ne situam intr-un mic conflict cu cei ce au construit un bloc nou si de la care achizitionam un apartament cu prima casa. Ideea este in felul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am semnat un ante-contract pentru o casă care nu ... vlad-ilie vlad-ilie Bună ziua! Am semnat un ante-contract pentru o casă care nu era finalizată. Acum după ce a-au montat finisajele am constatat ca nu sunt ok puse, mai exact ... (vezi toată discuția)