avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am semnat un ante-contract pentru o casă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am semnat un ante-contract pentru o casă care nu ...

Bună ziua! Am semnat un ante-contract pentru o casă care nu era finalizată. Acum după ce a-au montat finisajele am constatat ca nu sunt ok puse, mai exact parchetul se se lasă în foarte multe locuri atunci când se calcă pe el, peretii am constatat ca au și ei defecte după ce s-a ajuns sa fie dați cu var, etc. ce șanse am sa recuperez intreaga suma din avans? Vreau sa specific faptul ca in antecontract se specifica doar(construcția sa fie finalizata și finisata conform înțelegerii părților).
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 22:48, 14 Octombrie 2023
Trebuie vazut antecontractul si de studiat daca la edificarea imobilului s-au respectat toate aspectele ce tin de calitatea constructiei cf planului...daca nu, aveti sanse de recuperare a avansului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme constructor - nepredarea apartamentului la timp mmer mmer Buna ziua, Am urmatoarea problema: am incheiat un antecontract pentru un apartament dintr-un bloc in faza in care era la rosu. In antecontract se prevede ca ... (vezi toată discuția)
Ce pot face daca ceea ce este mentionat intr-o promisiune bilaterala de vanzare-cumparare nu este respectat? Tlorin Tlorin Buna ziua, Ma adresez cunoscatorilor cadrului legislativ pentru un sfat in legatura cu urmatoarea situatie. Anul trecut am incheiat cu constructorul unui ... (vezi toată discuția)