avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Titlul de inginer doar cu masterat?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Titlul de inginer doar cu masterat?

Bună ziua! Pot avea titlul de inginer dacă mă înscriu doar la un masterat în acest domeniu, fără să fac și cei 4 ani de licență?
Menționez că am absolvit deja un ciclu de licență și unul de masterat în alt domeniu.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:14, 16 Iulie 2018
Titlul de inginer se obtine dupa absolvirea facultatii si nu dupa absolvirea unui master.
Îmi cer scuze, nu prea am înțeles. Facultatea se compune din programe de studii universitare de licență, masterat, și doctorat. Vă referiți că e suficientă absolvirea unuia dintre aceste programe, indiferent care ar fi?
Ultima modificare: Luni, 16 Iulie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dupa obtinerea diplomei de licenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin 539/2013 doriacristina doriacristina Precizarile ANAF in legatura cu Ordinul 539/2013 (referitor la scutirea de impozit acordata programatorilor) spun, printre altele ca: c) angajatul trebuie ... (vezi toată discuția)
Calificare inginer adi-90 adi-90 Se da urmatoarea situatie: o persoana detine diploma de licenta de economist(3 ani) si diploma de master in domeniul Inginerie si Management (2 ani). Se poate ... (vezi toată discuția)
Studii superioare scurta/lunga durata Marya_Raluka Marya_Raluka Buna ziua, as dori sa stiu in ce categorie de studii superioare ma incadreaz? de scurta sau lunga durata, daca am absolvit studii superioare ciclul I Bologna ... (vezi toată discuția)