avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrebare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrebare

Bună seara.Unde pot sesiza o plîngere a unei persoane aflate pe teritoriul Spaniei,care fiind cununată civil în România, in curând se va cununa din nou.Pot anunță Ambasada Spaniei Ptr Bigamie.Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:47, 16 Iulie 2018
Buna seara,
DA transmiteti o copie de pe certificatul de casatorie ambasadei Spaniei aratand motivul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintregirea familiei dintre un cetatean roman si o cetateana din bolivia( in bolivia nu este ambasada sau consulat roman) catalin_gegea catalin_gegea Sunt cetatean roman cu rezidenta in bolivia si sunt casatorit cu o cetateana din Bolivia(casatoria legala a avut loc in spania in anul 2008).Avem 2 copii un ... (vezi toată discuția)
Casatoria dintre o romanca si un turc pe teritoriul turciei veradarya veradarya sunt romanca si locuiesc in spania.iubitul meu este turc.si am hotarat sa ne casatorim.singura optiune este sa merg in turcia.din motiv ca el nu poate intra in ... (vezi toată discuția)
"certificat" de "stare civila" Ana101010 Ana101010 Buna seara. INAINTE DE TOATE, NU FAC REFERIRE LA ADEVERINTA DE \"CELIBAT\". Ma voi casatori in Spania si am nevoie de un asa-zis \"certificat de stare ... (vezi toată discuția)