avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Montare camere video de supraveghere- care filmeaza ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Montare camere video de supraveghere- care filmeaza dincolo de proprietatea privats

Buna ziua.Am o speta - un administrator de firma- dezvoltator imobiliar,a montat un sistem de supraveghere de 6 camere ,dar culmea ca toate camerele cu unghi de vizualizare mare,sunt directionate spre blocuriile vecine,spre geamuriile noastre,spre casele noastre,pur si simplu suntem priviti zi/ noapte cind plecam de acasa,cu masiniile proprietate ,cind scuturam ceva la geamuri,chiar o vecina a iesit mai dezbracata si dupa aceea a bagat de seama ca acele camere este indreptate spre geamuriile ei,ne sunt filmati copii,nevestele.I sa atras atentia acestui administrator ,dar acesta a trecut la amenintarii asupra unui vecin, CE SE POATE FACE? CE LEGII INCALCA? Rog un raspuns clar si succint- va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 17 Iulie 2018
catta1, utilizator

Alte discuții în legătură

Camera de supraveghere betton betton ce pot face in situatia in care un vecin a montat o camera de supraveghere in spatiul comun (casa scarilor)? mentionez ca aceasta camera este indreptata spre ... (vezi toată discuția)
Vecinii care ma filmeaza roxana75 roxana75 Buna ziua, Vecinii de sub apartamentul in care locuiesc ma filmeaza de fiecare data cand deschid geamurile si ma acuza ca scutur praful la ei in casa (NU fac ... (vezi toată discuția)
Sistem de supraveghere alexmihalache alexmihalache Buna ziua. Am si eu o intrebare! in blocul in care locuiesc sau instalat 6 camere de supraveghere 1 camera bate fix pe usa apartamentului meu si ma deranjaza ... (vezi toată discuția)