avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire taxa timbru platitor decedat
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire taxa timbru platitor decedat

Buna ziua,

Conform OUG 52/2017 '(2)Dreptul contribuabililor prevăzuţi la alin. (1) de a cere restituirea se naşte la data intrării în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă, indiferent de momentul la care s-a perceput taxa...'
In cazul decesului platitorului inainte de intrarea in vigoare a ordonantei, mostenitorii pot solicita restituirea taxei, in baza certificatului de mostenitor? Se poate solicita si in cazul in care mostenitorii, fiind mai multi vand cotele lor catre unul dintre mostenitori, acesta ramanand unicul proprietar al autovehiculului?

Alte discuții în legătură

Restituire taxa de poluare amihai1 amihai1 Eu am plătit taxa de poluare la ANAF in Februarie 2010. Imi puteți spune daca pot solicita returnarea acesteia,chiar daca au trecut 5 ani de la termenul de ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu Robert.G. Robert.G. Am cumparat o masina în 2015 și am plătit timbrul de mediu.Fostul proprietar plătise și el o taxă de poluare sau de prima inmatriculare pe care a ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto platitor decedat ankalaura85 ankalaura85 Buna ziua, Mostenitorul platitorului taxei poate solicita restituirea taxei? Care ar fi temeiul legal? ANAF respinge cererea de restituire pe motivul ... (vezi toată discuția)