avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Costuri inființare srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Costuri inființare srl

Buna ziua! Va rog sa îmi spuneti cam cat costa înființarea unui srl ( capital social plus toate taxele ). Întreb pentru ca am citit ca s-au scos multe taxe, dar am vorbit azi cu cineva si mi-a spus ca ar fi in jur de 700-800 lei, fara onorariu. Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 17 Iulie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: C2018 , utilizator 20:20, 19 Iulie 2018
La constituirea unei societati se publica in Monitorul Oficial un anunt.

Publicarea in Monitorul Oficial costa 122 lei/2.000 de caractere.

Administratorul si asociatii vor trebui sa declare ca indeplinesc conditiile pentru preluarea acestor calitati, declaratia se da in fata unui avocat, notar sau la registrul comertului, toate situatiile contra cost.

In plus, la depunerea capitalului social la banca, banca, de regula, percepe un comision.

Orice alta cheltuiala, in afara celor de mai sus poate fi considerata onorariu.

Sper sa va fie de folos informatiile.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere srl ade ade Salut! Am si eu o intrebare: vreau sa-mi deschid un srl, cu aproximatie la cat m-ar duce daca apelez la un cabinet de avocatura? taxe+ comisioane deschidere ... (vezi toată discuția)
Neclaritati camiha camiha Daca o societate vrea sa isi modifice obiectul principal de activitate, in sensul ca obiectul principal devine obiect secundar de activitate, si acestea ... (vezi toată discuția)
Renunțare la srl fără datorii: vânzare, suspendare sau radiere? vrlmtr vrlmtr Buna ziua. Sunt asociat unic intr-un SRL infiintat in 2008. Firma a avut activitate pana in prezent, nu are datorii nu este platitoare de tva, este ... (vezi toată discuția)