avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale deschidere srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

deschidere srl

Salut! Am si eu o intrebare: vreau sa-mi deschid un srl, cu aproximatie la cat m-ar duce daca apelez la un cabinet de avocatura? taxe+ comisioane deschidere firma + comision avocat?
Cel mai recent răspuns: carmen.paun , utilizator 12:30, 7 Iunie 2006
Cheltuieli obligatorii: 400 RON (taxe registru, specimen de semnatura)+ 200 RON (capital social minim). Cat despre onorarii, depinde de fiecare avocat in parte, de munca prestata efectiv in dosar.
Carmen multumesc da' nu stii cam cu aproximatie cat ar fi? NU vreau nimic la urgenta, deci in conditii normale in jur de ce suma se percepe la cabinete de avocatura?
de la 600 lei in sus
Daca actele iti sunt facute de consultantii de la ORC nu e costa mai mult de 200 RON , pe langa taxele cu monitorul oficial si capitalul social. Deci in jur de 600 -700 RON.
Aha, deci; oki, va multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Infiintare srl sethgabriela sethgabriela buna ziua, as dori daca se poate sa ma ajutati cu primii pasi ce trebuie urmati pentru infiintare srl, ce documentatie trebuie depusa la Reg Comertului si ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma dumis dumis M-ar interesa cateva detalii legate de infiintarea unei firme de servicii web. As vrea sa stiu ce acte am nevoie, unde si cum le pot face si cam cat m-ar ... (vezi toată discuția)
infiintare firma-cetatean non eu rrramor rrramor Care este procedura, ce costuri si acte implica infiintarea unui SRL de catre un cetatean elvetian in Bucuresti?Precizez ca el se afla in Elvetia. Daca el nu ... (vezi toată discuția)