avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Oprire bani indemnizație helpppp
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Oprire bani indemnizație helpppp

Buna ziua am o problema in data de 24 mai 2016 sa născut băiețelul nostru și am intrat în ccc in data de 11 iulie 2017 am mai născut un copil și am intrat în stimulent plus ccc acum apare problema in luna iulie 2018 nu am mai primit nici un ban.baiatul a făcut doi ani în mai și trebuia să intru în ccc2.am fost la angajator și am decizia de suspendare pt al doilea copil însă de la primărie de la asistență socială nu mi.a spus nimeni că până să facă băiatul doi ani trebuie sa completez o cerere că altfel mi se suspendă dreptul.am fost la casa de pensii și am afla acest lucru insa acum cei de la primărie spun că mi.au spus.ce mai pot sa fac sa îmi recuperez bani?trebuie sa dau pe cine in judecată?că mi sa spus clar că mi se va plati cu data cererii.mentionez că acasă nu am primit nici o notificare nimic nici macar deciziile de la ambi copiii că sa aprobat dosarul în sarcina cui revin că dau vina unu pe alții .repet am întrebat și mi sa spus că că nu mai trebuie sa fac nimic decât înainte să facă față doi ani daca vreau stimulentul să mă angajez cu 60de zile.va rog mult lămuriți.ma și îndrumați.ma unde trebuie să mă mai duc nu este normal sa îmi taie bani fara să mă anunțe este dreptul meu la acești bani.ma plimba uni de la alți nu îi interesează că mă car cu doi copii după mine sau că eu nu am bani de lapte.mi se pare de neimaginat să mă trezesc fara bani pt ccc2 dintr.o data poate eu ma bazam pe acești bani.cum au oprit singuri banii băiatului că a făcut doi ani nu au văzut că fata mai are un an de luat?ce legi sunt astea?
Ultima modificare: Marți, 17 Iulie 2018
Mihaela Ionescu1, utilizator

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil rotaru georgeta rotaru georgeta buna ziua, cine ma poate lamuri intr-o situatie putin mai complicata?! iata datele problemei am nascut pe 21 august 2012. am optat ptr ccc pe o perioada de ... (vezi toată discuția)
Continuarea concediului de crestere copil myyaa myyaa buna ziua as avea si eu cateva nelamuriri: sunt in ccc pana la 31 dec 2012 si pe 26 a venit cel de.al doilea copil ce acte imi trebuie pt dosar?, am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie ana500 ana500 Buna ziua. Sunt o mamica aflata in concediu de maternitate ( de la 01 iulie 2013 .... iar pe 12 iulie am nascut) Intentionez sa stau in concediu toata ... (vezi toată discuția)