avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Alocatie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Alocatie copil

Am un copil de aproape 2 ani, nascut.pe teritoriul Germaniei.din.parinti.romani necasatoriti.Pe certificatul de nastere este trecuta doar mama,ulterior efectuandu se un test ADN si eliberandu se Fatershaftannerkenung(nu.stiu daca am.scris bine) /o recunoastere de paternitate din.partea tatalui.
Mama si copilul au.parasit De. Are copilul dreptul sa primeasca in continuare alocatie din Germania sau alocatia europeana,mama nefiind.in contact cu tatal?( stiu ca pt uptima e nevoie de niste acte din.partea tatalui)
Multumesc
(Mama si copilul au locuit innDe,copilul a avut alocatie si.ambii au fost inregistrati in distem cu nr de identificare)
Ultima modificare: Marți, 17 Iulie 2018
diana_35, utilizator

Alte discuții în legătură

O mamica , casatorita legal , desparta de sotul legal , traieste ... coradora coradora O mamica , casatorita legal , desparta de sotul legal , traieste in concubinaj cu un alt barbat , in urma relatiei de concubinaj rezultand un copil , ce sanse ... (vezi toată discuția)
Problemă certificat de naștere: concubina nu a terminat divorțul, prin urmare copilul nostru e pe numele fostului ei soț. care sunt pașii pentru a-l trece pe numele meu? Daniel3232 Daniel3232 Buna seara. Am si eu o problema grava. De 1 an si jumatate iubita mea se afla in divort cu sotul ei. Ei au fost despartiti de mai mult timp. Intre timp noi am ... (vezi toată discuția)
Pensie de întreținere și custodie copil născut în germania, fără certificat de naștere românesc. cum mă poate ajuta un proces în românia? diana_35 diana_35 In.luna Nov 2015 m.am mutat pe teritoriul Germaniei in apart inchiriat al fostului meu partener care munceste si locuieste acolo de 27 ani. in.luna decembrie ... (vezi toată discuția)