avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Întăbulări
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Întăbulări

Buna seara. Daca se poate sa ma ajute si pe mine cineva cu un raspuns...am teren si o casa ce a ramas nelocuita de multi ani fiindca cei care au locuit acolo, bunicii si tatal meu au decedat si nu a mai ramas niciun locuitor. Nimic nu a fost intabulat nici pe bunici si nici pe tatal meu, dar el nu mai avea alti copii si nici frati. Mai sunt cateva rude indepartate, din mosi stramosi, as avea mult de umblat ca sa pot rezolva cu intabularea pe numele meu ??? Avand in vedere ca nu am niciun titlu de proprietate, si nu a fost pe numele niciunuia dintre ei.
Ultima modificare: Marți, 17 Iulie 2018
Loree16, utilizator
Cel mai recent răspuns: Loree16 , utilizator 18:09, 18 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa aveti toate actele locuintei si terenului ,pe numele bunicilor.
Se face prima intabulare pe numele lor ( a bunicilor) cu ajutorul unui cadastrist.
Trebuie sa faceti succesiune succesiva bunici si tata si la final ramaneti dvs unicul proprietar.
Fara documente nu puteti face niciun demers,
Pai tocmai asta e problema, nu am niciun document pe numele lor...nu stiu pe cine a fost intabulat si cand, dar pe numele bunicilor nu exista niciun act, probabil doar pe strabunici

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare mostenire Iosua Iosua Tata si matusa mea imi pot ceda partea de teren la un notar contra unei sume de bani? Terenul si casa este pe numele strabunicului meu. (vezi toată discuția)
Hotărâre judecătorească fără pârâţi? bună ziua! vă ... Geo1944 Geo1944 Hotărâre judecătorească fără pârâţi? Bună ziua! Vă cer părerea în cazul următoarei speţe: Am un certificat de moştenitor făcut după ... (vezi toată discuția)
Succesiune casa Manulumi Manulumi Cum pot sa procedez pentru a face succesiunea unui imobil care are ca ultim proprietar o persoana din 1850 (un stra-strabunic...) ? (vezi toată discuția)