avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire taxa auto

Bună seara,
În calitate de dealer auto , am plătit de a lungul timpului în factura de la leasing sub diferite forme si denumiri , taxa auto pentru mașini în leasing pe care le utilizăm de drive test sau curtoazie, .Dupa terminarea leasing ului am vândut masinile fără să le mai înmatriculam.Avem dreptul sa ni se restituie aceasta taxa ?

Alte discuții în legătură

Dealer auto escroc caut_solutie caut_solutie Va rog sa ma ajutati indicandu-mi care ar fi solutia in cazul de fata. Un dealer auto avea o masina de drive-test inmatriculata pe leasing. In ianuarie 2009, ... (vezi toată discuția)
Tva achizitie masini drive test pentru showroom auto anamaria80 anamaria80 Buna seara. Un srl care are ca si activitate secundara vanzare auto(showroom auto) si service auto vrea sa achizitioneze masini(masini cumparate pe firma) ce ... (vezi toată discuția)
Vanzator de rea-credinta MihaelaSebeni MihaelaSebeni Am cumparat o masina in leasing de la un dealer de masini second-hand.Masina avea doar 1300km ,mi s-a spus ca a fost masina de test-drive, si ca eu o sa fiu ... (vezi toată discuția)