avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier

Am tamponat usor in trafic o masina incercand sa schimb banda de mers. M-am inteles cu celalalt sofer si am completat intelegerea amiabla, dar soferul bagubit avea permisul de conducere expirat si a lasat rubrica necompletata. In conditiile aceatea este valabila intelegerea? Isi poate repara masina pe polita mea de asigurare? Multumesc

Alte discuții în legătură

Permis italian suspendat 90 zile Mirelaa76 Mirelaa76 Bună ziua, eram la o intersecție rotunda pe banda a 3a, pe banda a 2a era un autobuz rat credeam că merge inainte, in schimb trebuia să o ia la stinga, și ... (vezi toată discuția)
Tamponare în trafic urmată de dosar penal pentru că un pasager (femeie însărcinată) a fost transportat la spital. vă rog să mă lămuriți cu privire la posibilele consecințe MihaelaCristina98 MihaelaCristina98 Buna ziua! Recent am luat parte la un eveniment destul de neplacut. O tamponare in trafic. Ghionul nostru ca am dat exact de o persoana care habar nu are ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal contraventie paulio paulio Buna seara, Am si eu nevoie de ajutor pentru situatia de mai jos. Am fost implicat intr-un accident usor cand conduceam pe banda 2 iar un alt conducator la ... (vezi toată discuția)