avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire IFN
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire IFN

Buna ziua, anul trecut am luat 3 credite de la acelasi IFN mai precis credius. Nu am mai putut sa platesc si am vazut pe portalul justitiei ca mi sau facut 3 dosare desi cele 3 credite au fost luate de la un singur ifn. Întrebarea este daca au dreptul sa-mi faca poprire 50% si la ce sa ma astept si daca o sa mi se faca poprire la sfarsit dupa ce se judeca toate cele 3 dosare sau si mai devreme . Mentionez ca deja in 2 dosare a fost data executarea silita in camera de consiliu. O parere va rog! Va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 14:22, 19 Iulie 2018
Buna seara.
este posibil , daca toate cele 3 dosare sunt la acelasi executor, acesta sa porneasca procedura odata in toate cele 3, aspect in care vi se va retine din venituri un procent de 50%. Daca se intampla acest lucru doar in cazul unui dosar, vi se retine mai intai 1/3, apoi 1/2, odata ce intervin si celelalte
CREDIUS percepe dobanzi mari- de ce nu promovati contestatie la executare>
Va multumesc pt raspuns, si inca o intrebare legat de acea contestatie, când pot sa fac contestatie la executare? Dupa ce mi se face poprirea sau si acum? Momentan nu am poprire fiindca nu a aparut motivarea presupun, de exemplu daca fac contestatie dupa poprire mi se restituie banii inapoi? Concret in ce consta aceasta contestatie? Va multumesc !!
In termen de 15 zile de cand ati primit documentele de executare. Asteptati actele de executare si analizati atunci daca sunt motive de contestare. Daca se admite, puteti solicita intoarcerea si puteti recupera banii.
Ultima modificare: Joi, 19 Iulie 2018
Company Advising, utilizator
Nu le pot primi fiindca nu mai locuiesc la adresa din buletin...
Atunci rugati persoana care locuieste sa vi le transmita. Sau faceti adresa catre executor sa vi le comunice la o alta adresa. Solutii se gasesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executare silita - ce sa fac??? VictorArditti VictorArditti S-a admis incuviintarea silita si maine merg la judecatorie, nu am primit inca nici un act, doar am vazut pe portal, nici nu stiu exact despre ce e ... (vezi toată discuția)
Executare silita abuziva!? ma puteți ajuta cu un răspuns va ... Gabriela mka Gabriela mka Executare silita abuziva. Ma puteți ajuta cu un răspuns va rog? Problema este următoarea în decursul zile de azi prietenul meu a primit poprire pe cardul ... (vezi toată discuția)
Mai multe executări silite Sorin1122 Sorin1122 Buna ziua, Situatia sta în felul următor. Totul a început acum 3 ani și ceva, la o jumatate de am după ce m-am angajat. Intr-o luna am avut nevoie ... (vezi toată discuția)