avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie executare silita - Ce sa fac???
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie executare silita - Ce sa fac???

S-a admis incuviintarea silita si maine merg la judecatorie, nu am primit inca nici un act, doar am vazut pe portal, nici nu stiu exact despre ce e vorba.
Intrebarea este: sa ma uit sau nu in acel dosar de incuviintare executare? Fara sa fi primit vreun act?
Ma risc sa incep sa fac contestatia la executare in acest mod? Sa astept sa apara actele? Data trecuta cand au incercat sa execute au trimis la o adresa unde printr-un noroc le-am primit de la oamenii de acolo. Ma tem sa nu faca si acum la fel.
Cum sa fac sa aflu despre ce e vorba fara sa apara ca ma uit in dosar? Sa astept actele de executare si poate ei le trimit in alt loc? Of, of, of...

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: VictorArditti , utilizator 19:06, 7 Ianuarie 2020
~ Conținut șters la cerere ~

Dar nu asta am intrebat.
Am intrebat daca sa astept sa vina actele de excutare ori ba.
Normal ca angajez avocat .

Astept raspuns la intrebarea mea, va rog.
Multumesc

„Hulea Ionuț-Marius” - Cabinet de Avocat a scris:

Bună ziua.

Dacă s-a solicitat încuviințarea executării silite, creditorul deja a depus o cerere de executare silită împotriva dvs și nu se va răzgândi cu privire la acest demers.

Sfatul meu este să vă angajați un avocat, să efectuați o copie xerox a întregului dosar de executare și să formulați contestație la executare, dacă există motive de nulitate a acesteia, însă doar un avocat vă poate lămuri asupra șanselor de reușită în acest sens.

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius

~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua Bunicutza Bunicutza In 2005 am avut o linie de credit de la banca românească în valoare de 3000 lei.....in anul 2010 pe baza unei sentințe judecătorești sa dispus ... (vezi toată discuția)
Contestație executare silită pentru un credit luat în 2015 de la un ifn, cedat în 2017 unei firme de recuperare. ce șanse am? liviubonta liviubonta Buna ziua. Am luat un credit de la un ifn in 17.08.2015 scadent la 30 de zile, in 16.09.2015. Nu am platit nici o rata sau creditul. In 10.08.2017 creditul a ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva act ad-tiv ella68lazar ella68lazar Buna ziua, In anul 2013 am formulat o contestatie impotriva unei decizii a DRV . Contestatia s-a suspendat pe durata solutionarii unui proces penal pentru ... (vezi toată discuția)