avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua

In 2005 am avut o linie de credit de la banca românească în valoare de 3000 lei.....in anul 2010 pe baza unei sentințe judecătorești sa dispus încuviințarea executării silite,nu sa făcut nici un demers in punerea în aplicare a sentinței.....in data de 26.06.2019 am primit o somație de la executor judecătoresc pentru plata sumei de 13089 lei și tot odată mi sa pus și poprire pe pensie....ce se poate face in aceasta situație....au trecut 14 ani de când am luat creditul și 9 ani de când sa emis sentința de executare
Bună ziua.
Singura soluție ce vă este la îndemână este formularea unei contestații la executare, prin care să solicitați instanței anularea actelor de executare întocmite și a executării silite înseși.
Sfatul meu ar fi să consultați un avocat, căruia să îi prezentați situația de fapt și actele primite de la executor, pentru a formula o contestație solidă.

Cu stimă, Av. Hulea Ionuț-Marius

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executare silita - ce sa fac??? VictorArditti VictorArditti S-a admis incuviintarea silita si maine merg la judecatorie, nu am primit inca nici un act, doar am vazut pe portal, nici nu stiu exact despre ce e ... (vezi toată discuția)
Contestație executare silită pentru un credit luat în 2015 de la un ifn, cedat în 2017 unei firme de recuperare. ce șanse am? liviubonta liviubonta Buna ziua. Am luat un credit de la un ifn in 17.08.2015 scadent la 30 de zile, in 16.09.2015. Nu am platit nici o rata sau creditul. In 10.08.2017 creditul a ... (vezi toată discuția)
Executare silita s.sttefan s.sttefan Buna ziua, Sunt executat silit (poprire pe salariu) de catre societati tip Kruk, Secapital de aprox. 10 ani, pentru pentru un credit pe care nu l-am mai ... (vezi toată discuția)