avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

Buna ziua as avea si eu o intrebare,eu pe 16 luna trecută mi-am terminat ccc si mi-am dat demisia,iar după câteva zile m-am angajat in alta parte iar acum s-a disponibilizat postul,întrebarea mea e daca pot lua somaj in caz ca a trecut o săpt si nu am continuitatea de la demisie si apoi angajare
Cel mai recent răspuns: DeeaAndreea1989 , utilizator 20:27, 18 Iulie 2018
Puteti beneficia de somaj , in aceste conditii.
Deci nu conteaza ca nu am continuitate?Eu ma gândeam ca nu beneficiez din cauza ca am mai multe zile de la demisie pana sa ma angajeze alta firma,sau contează sa am 1 an lucrat in 2 ani

Cornel Vasile a scris:

Puteti beneficia de somaj , in aceste conditii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj gh.tudor gh.tudor Salut Am lucrat la o firma mai multi ani si anul acesta in mai m-au disponibilizat pe motiv de criza cu preaviz de 15 zile si somaj, preaviz pana in data de ... (vezi toată discuția)
Subventie schimbare loc de munca jax jax Buna ziua, Am fost angajat in oct. 2008 cu subventie...societatea la care lucrez se afla in declin, angajatorul presimt ca o sa ma roage sa-mi dau demisia ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil Lavynia_26 Lavynia_26 Bună ziua, Cum pot proceda sa beneficiez de indemnizație dacă în momentul de fata nu mai lucrez? Menționez ca am lucrat 15 ani fără intrerupere pana ... (vezi toată discuția)