avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ÇOntract munca incetat pt.solicitare concediu odihns
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ÇOntract munca incetat pt.solicitare concediu odihns

Solicitare concediu odihna
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:03, 19 Iulie 2018
Precizati in clar ce informatii doriti.
1. Compensarea in bani a concediului de odihna neefectuat este permisa numai in cazul incetarii contractului individual de munca.

2. Este greu de crezut - teoretic - ca motivul incetarii raportului de munca este faptul ca ati solicitat CO.
Daca este asa , cu ce articol v-a incetat c.i.m. ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile concediu de odihna crisana crisana Buna ziua,am o intrebare.In 25 august urmeaza sa imi dau demisia cu acordul partilor,si vreau sa stiu daca pot cere plata zilelor de concediu de odihna ... (vezi toată discuția)
Co. neefectuat lefteriu_adrian lefteriu_adrian Buna ziua. daca in 2009 nu am beneficiat de nici o zi din concediul de odihna, iar in 2010, mi-am luat 10 zile de concediu, e normal sa nu se scada din zilele ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna ioana28_02 ioana28_02 Buna ziua! Sunt angajat ca sofer pe tir de 1 an si 4 luni si vreau sa imi dau demisia. Am pe cartea de munca trecut minimul pe economie si nu am beneficiat de ... (vezi toată discuția)