avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Tamponare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Tamponare

Buna ziua. Va expun urmatoarea situatie: eu ieseam din parcare situata perpendicular cu axul drumului cu spatele, exact vis a vis de aceasta parcare este poarta unei curti. In timp ce eu dadeam cu spatele sa ies din parcare, m-am asigurat ca nu vine nimic si pana sa ajung in apropierea axului drumului respectivul a iesit din acea curte si s-a oprit chiar in coltul din partea stanga a masinii mele.El avand avarii la bara, capota, aripa dreapta si far, la mine s-a infundat putin coltul aripii, aceasta fiind o autoutilitara. Nu am fost de acord cu amiabila din care reiese ca am fost eu vinovat. Am mers la politie, unde agentul constator a hotarat ca eu sunt vinovat conform art 128 aliniat C, dar el era cel care iesea dintr-o proprietate. Am fost sanctionat cu 3 pct fara amenda. si cred ca decizia a fost ca sa-si repare respectivul masina pe asigurarea mea. Eu in cazul in care nu sunt vinovat nu sunt de acord deoarece am 2 autoutilitare si o sa-mi creasca asigurarea la amandoua. El nu a fost sanctionat in nici un fel. Va rog sa analizati si articolul conform caruia am fost sanctionat. Ce parere aveti?Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Iulie 2018
mariusoi1233, utilizator
Cel mai recent răspuns: mariusoi1233 , utilizator 08:19, 19 Iulie 2018
Articolul se afla aici : www.fisaauto.ro/fisa-medicala-auto-util-lege-Regulament-3.html
e doar o opinie: daca el a iesit cu fata (din ce ati descris n-am inteles clar), atunci sunteti vinovat: trebuia sa va ghideze cineva, mai ales ca aveati o utilitara.. parcarea trasata nu face parte din carosabil si se prezuma ca e proprietate. din ce-am mai vazut, si instantele si-au insusit acest punct de vedere
autoutilitara este mitsubishi l200

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu vatamare corporala Gabeee Gabeee Buna ziua, acum o luna am avut un accident rutier cu un motociclist care venea cu viteza foarte mare pe un drum limitat 30km/h cu 2 sensuri, eu iesind din ... (vezi toată discuția)
Accident auto constat amiabil cu despagubire 50% iuliumatei iuliumatei In data de 27.02.2012 in jurul orei 16:00, in timp ce ma aflam cu masina in parcarea unui supermarket din Bucuresti, am vrut sa parchez masina intr-unul din ... (vezi toată discuția)
Intrebare accident auto crististarz crististarz Buna ziua, am si eu o intrebare in legatura cu un accident rutier fara victime care sa finalizat in ami fi retinut permisul. Mai exact ieseam de pe o strada cu ... (vezi toată discuția)