avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ma pot căsători la 17 ani fără voia părinților?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ma pot căsători la 17 ani fără voia părinților?

Bună! Am 17 ani și am un iubit de 21 de ani..ne iubim mult, el este plecat în Anglia la munca...
Am vrea sa ne căsătorim doar ca ei mei părinți nu sunt de.acord, cică sunt prea mica... Sunt sigura ca el este alesul...
Îl iubesc enorm nu pot sta fără el...
As fugii cu el oriunde numai fericiți sa fim...
Sunt conștientă ca vor exista și suișuri dar și coborâșuri....
Vreau un sfat...
Ma pot căsători sau ar fi vreo problema? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Casatorie la 17 ani? se poate? Elena ioana Elena ioana Bună, am 17 ani și am un iubit de 21 de ani... Ne iubim mult, am vrea sa ne căsătorim, doar ca ai mei părinți nu sunt de.acord... As vrea sa plec la el ... (vezi toată discuția)
Sunt minora si vreau sa fug de acasa Andreea florea Andreea florea Buna.. sunt minora in varsta de 14 ani.. vreau sa ma mut la iubitul meu .. dar parintii mei nu sunt de acord.. ce se intampla daca fug de acasa? Gen daca ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec de acasa! ContSters295418 ContSters295418 Buna!Am 17 ani si vreau sa plec de acasa.Nu ma mai inteleg deloc cu parintii si vreau sa plec la iubitul meu care este major.Nu as vrea sa pateasca nimic el ... (vezi toată discuția)