avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Casatorie la 17 ani? Se poate?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Casatorie la 17 ani? Se poate?

Bună, am 17 ani și am un iubit de 21 de ani...
Ne iubim mult, am vrea sa ne căsătorim, doar ca ai mei părinți nu sunt de.acord...
As vrea sa plec la el în Anglia doar ca nu am procura...
Daca anu reuși sa ne căsătorim as putea pleca la el? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Elena ioana , utilizator 00:29, 19 Iulie 2018

Elena ioana a scris:

Ne iubim mult, am vrea sa ne căsătorim, doar ca ai mei părinți nu sunt de.acord...
Urgent, va rog
Draga Elena Ioana,
Nu te grabi asa de tare cu casatoria si plecatul ca esti prea tanara!
Nu te poti casatori fara acordul parintilor si nici pleca in Anglia. Iubirea, daca este asa mare, va trece testul timpului si distantei!
O seara buna!

Elena ioana a scris:

Si ce as putea face?
Îl iubesc enorm nu pot sta fără el

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma pot căsători la 17 ani fără voia părinților? ContSters487148 ContSters487148 Bună! Am 17 ani și am un iubit de 21 de ani..ne iubim mult, el este plecat în Anglia la munca... Am vrea sa ne căsătorim doar ca ei mei părinți nu sunt ... (vezi toată discuția)
Casatorie anghelteodora anghelteodora Buna seara! Am si eu o intrebare . Eu si prietenul meu traim in concubinaj de un an si ne-am hotarat sa ne casatorim civil.Eu am 17 ani jumate iar prietenul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,as dori niste sfaturi atât psihologice cat si juridice. ... Anca 34 Anca 34 Buna ziua,as dori niste sfaturi atât psihologice cat si juridice. Aș dori să plec de acasă am 16 ani jumătate, as vrea sa merg la iubitul meu el având ... (vezi toată discuția)