Buna seara,
În anul 2013 am fost executat silit de banca X pentru suma de 17 250 euro + 8000 lei cheltuieli de judecata. Timp de 4 ani au fost retinuti din poprirea pe salariu aproximativ 10 000 euro dupa care banca X a cesionat la recuperatorul Y-mandatar Z. Surpriza a fost ca dupa 4 ani suma este de 18 000 euro. Am intrebat executorul daca banca X a cerut actualizarea creantei si a spus ca NU.
Daca banca nu a cerut executorului actualizarea creantei, suma putea sa creasca ?
Ce documente sa cer executorului ?
Pot face plangere executorului sau contest executarea ?
În completarea celor descrise mai sus:
A trecut un an de la cesiune si am mers la executor sa achit restul sumei din executare . Initial executorul a fost cam nepasator si putin agresiv verbal, dar cand am scos codul civil cu ce trebuia sa faca, respectiv actualizarea de creanta la cererea creditorului, a dat înapoi fiind mai comunicativ, oferindu-se chiar sa negocieze cu recuperatorul. Ideea este ca mie mi se pare mai suspect executorul, recuperatorul încearca sa scoata cât mai multi bani, daca merge, merge.
Cine sa-i verifice? Tara lui Papura Voda .......!! Daca parchetul de pe langa Curtile de Apel ar cerceta acesti executori hulpavi corect , n-ar mai avea tupeul sa faca tot felul de nenorociri arhicunoscute LA VEDERE SI FARA TEAMA !!!
..Hai ca iar ma ia gura pe dinainte si devin antipatic...