avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Clauze contract pentru avans apartament in constructie.
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Clauze contract pentru avans apartament in constructie.

Buna ziua,
M-ati putea ajuta cu un model de clauza ce ar putea fi inserat in contractul de cumparare sau ante contract care m-ar putea proteja in cazul in care dezvoltatorul ar intra in faliment sau alte cauze ce ar determina la stoparea lucrarilor de constructie.
Multumesc!
Cu respect,
Bogdan Dabija
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 08:09, 19 Iulie 2018
De faliment nu exista clauza care sa va apere.Nu ar fi funcțională...

Clauzele se fac de avocați în cadrul asistentei juridice acordate clientului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achiziționare imobil nou Anabratu Anabratu Bună ziua, doresc sa cumpăr un apartament intr-un bloc nou, nefinalizat. Dezvoltatorul îmi solicita toți bani, iar contractul de vanzare-cumpărare sa-l ... (vezi toată discuția)
Am semnat un precontract de vanzare cumparare cu dezvoltatorul ... MihaiC2000 MihaiC2000 Am semnat un precontract de vanzare cumparare cu dezvoltatorul imobiliar pentru o casa in octombrie 2021. Termenul de finalizare la cheie in contract este 1 ... (vezi toată discuția)
Notare antecontract in cartea funciara mariaaa_jo mariaaa_jo buna seara, dorim sa achizitionam un apartament aflat in acest moment in constructie. pentru avans am discutat impreuna cu vanzatorul (dezvoltatorul) sa ... (vezi toată discuția)