avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Concediu de indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Concediu de indemnizație creștere copil

Buna! Am nevoie de un sfat. Anul trecut mai exact pe data de 13.11.2017(deci am până în prezent 8 luni lucrate) m-am angajat la un spital de stat. Momentan am stimulent de inserție pt copil (pt că m-am dus mai devreme la un alt loc de muncă decât cel de unde am intrat in CIC) . Din cauza unor probleme de sănătate a fetiței mele am avut de la angajare și până în prezent 28 zile de concediu medical. Îmi doresc foarte mult să rămân însărcinată cat mai repede. Întrebarea mea e : voi mai beneficia eu de concediu de indemnizație copil daca nu am lucrate încă 12 luni? (Am doar 8 luni) . Plus de asta am menționat nr de zile de concediu medical de atunci și până acum-28 zile, zile care nu știu dacă se socotesc și ele mă afectează cu ceva pt a intra în CIC? Sau trebuie să mai aștept? Va mulțumesc anticipat!
Cu stima

Alte discuții în legătură

Cic monica_14 monica_14 Buna! Am nevoie de un sfat. Anul trecut mai exact pe data de 13.11.2017(deci am până în prezent 8 luni lucrate) m-am angajat la un spital de stat. Momentan ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie - se poate acorda in concediu prenatal? geaninaa114 geaninaa114 Buna ziua, Va rog frumos sa imi spuneti daca pot primi stimulent de insertie in perioada cat sunt in concediu prenatal. Daca da, pana cand? Pana la nastere ... (vezi toată discuția)
Tatal in ccc 2 ani RaduAdi RaduAdi buna.ziua.situatia noastra e urmatoarea: sotia mea e din republica moldova si a ramas insarcinata si nu a lucrat inca in romania (nici macar o luna).momentan e ... (vezi toată discuția)