Buna! Am nevoie de un sfat. Anul trecut mai exact pe data de 13.11.2017(deci am până în prezent 8 luni lucrate) m-am angajat la un spital de stat. Momentan am stimulent de inserție pt copil (pt că m-am dus mai devreme la un alt loc de muncă decât cel de unde am intrat in CIC) . Din cauza unor probleme de sănătate a fetiței mele am avut de la angajare și până în prezent 28 zile de concediu medical. Îmi doresc foarte mult să rămân însărcinată cat mai repede. Întrebarea mea e : voi mai beneficia eu de concediu de indemnizație copil daca nu am lucrate încă 12 luni? (Am doar 8 luni) . Plus de asta am menționat nr de zile de concediu medical de atunci și până acum-28 zile, zile care nu știu dacă se socotesc și ele mă afectează cu ceva pt a intra în CIC? Sau trebuie să mai aștept? Va mulțumesc anticipat!
Cu stima
Cic
monica_14
Buna! Am nevoie de un sfat. Anul trecut mai exact pe data de 13.11.2017(deci am până în prezent 8 luni lucrate) m-am angajat la un spital de stat. Momentan ... (vezi toată discuția)
Tatal in ccc 2 ani
RaduAdi
buna.ziua.situatia noastra e urmatoarea: sotia mea e din republica moldova si a ramas insarcinata si nu a lucrat inca in romania (nici macar o luna).momentan e ... (vezi toată discuția)