avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Dubla executare
Discuție deschisă în Executare silită

Dubla executare

Am urmatoarea situatie. Executare silita inceputa in 2016 dar intrerupta dupa cateva luni din cauza intrarii in concediu cestere copil, intre timp respectiv in ianuarie 2018 am primit notificare cesiunii de creanta catre o alta firma de recuperare, iar acum am primit din nou instiintare de poprire de la executirul vechi si firma de recup . Ce pot face in aceasta situatie. O sa ma execute ambele firme de recup pt aceeasi suma? Pe executor cine trebuia sa l anunte despre cesiunea creantei? Multumesc

Alte discuții în legătură

Executare silita Ionut Anonim Ionut Anonim In luna april mai 2016 mi s a facut ultima poprire pe salariulsalariu la firma X(in 13.042016 am schimbat locul de munca la firma Y)...in 12.03.2018 am primit ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita Cata2010 Cata2010 Buna ziua si va multumesc inca de la inceput pentru timpul acordat pentru a citi aceasta postare .vin catre dumneavoastra cu o speta destul de complicata si ... (vezi toată discuția)
Schimbarea proprietarului unei creante din 3 in 3 ani, intrerupe prescrierea? georgetta9 georgetta9 In 1999 am luat o tzeapa de la un tip ce s-a prefacut ca vrea asociere pe firma, in fapt fiind camatar mascat. Din 2002, in urma unei hotarari, creanta a fost ... (vezi toată discuția)