avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de vanzare cumparare

Buna ziua parintii mei au facut act de vanzare cumparare la un frate noi suntem 2 frati dar a facut act decat pe casa nu si pe pamantul din curte adica 2000 m parintii nu mai sunt si el vrea sa vanda fara mine si casa si pamantul am rugamintea sa-mi spuneti poate fara mine ....am inteles ca daca merge cu 2 martori la tribunal poate sa ma sara pe mine ce pot sa fac va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 21:21, 19 Iulie 2018
Buna ziua,
Greu de crezut ca s-a vandut doar casa! De obicei se identifica imobilul teren cu constructia ridicata pe acesta. Cereti de la Oficiul de Cadastru judetean un extras de informare ca sa vedeti exact despre ce vanzare a fost vorba.
O zi buna!
Ce fel de vânzare a semnat parintii cu fratele Dvs?... sigur S a achitat prețul?... poate ca a fost de fapt o donație simulată si atunci Dvs aveți dreptul sa cereți revocarea donatiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vazare cumparare fara cadastrul vecinului mediaset mediaset Tatal meu a vandut 7500 mp de teren unui frate ,In acte nu a trecut decat suprafata care a vandut-o.pamantul respectiv si curtea mea fiind vecine,si pe ... (vezi toată discuția)
Interesant si urgent anca banciu anca banciu Am fost casatorit acum 28 ani , am avut un fiu din prima casatorie caruia i-am platit pensie alimentara si multe altele pe langa pana la 25 ani. In urma cu 9 ... (vezi toată discuția)
Incorectitudinea sau inconstienta unor parinti ofemeienecajita ofemeienecajita dragilo va rog din suflet sa-mi raspundeti . parintii mei au facut act de vanzare cumparare unui frate fara ca eu sa am habar. am aflat zilele trecute despre ... (vezi toată discuția)