avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vazare cumparare fara cadastrul vecinului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vazare cumparare fara cadastrul vecinului

Tatal meu a vandut 7500 mp de teren unui frate ,In acte nu a trecut decat suprafata care a vandut-o.pamantul respectiv si curtea mea fiind vecine,si pe pamantul respectiv fratele meu si-a afcut o casa,.acum vrea sa imi vanda cu uzufruct viager mie curtea casa .eu am facut cadastru pe pamantul si casa care urma sa o primesc.Fratele meu nu a facut inca cadastru pe ce detine.eu nu pot cumpara ceva daca vecinul nu are cadastru facut?De ce am fost blocat la notar?.
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 07:49, 31 Iulie 2011
Nu! Nu puteti cumpara far a cadastru!
pAI SI DREPTUL DE PROPIETAR ESTE PRACTIC ANULAT.Nu ni se pare corect ca daca eu nu fac cadastru vecinu sa nu poate sa isi vanda terenul lui.
Orice imobil care face obiectul unei instrainari tb sa aiba cadastru.
Eu am inteles.deci daca vecinul are un teren cu o valoare de vanzare mare si vrea sa il vanda sa se imbogateasca ,daca vreau nu imi fac cadastru si el se uita cu ochii la bunul lui.Ceva nu se leaga prin conditionarea altuia ca sa pot vinde eu.Ciudat parlament avem daca da legi strambe.Multumesc frumos de raspuns
Speta nu e clara. Fratele dvs., ce act de proprietate detine? Cum s-a perfectat vanzarea dintre el si tatal dvs.?

Alte discuții în legătură

Suprapunere cadastru casa +teren mentionez ca parintii mei ( ... emy1991 emy1991 Suprapunere cadastru casa +teren Mentionez ca parintii mei ( tata decedat ) locuiesc intr-o comuna de 60 ani avand casa si suprafata de 1850 mp inregistrati ... (vezi toată discuția)
Rectificare de cadastru, probleme cu primaria mihairusti mihairusti Pentru rectificarea cadastrului este nevoie de aprobarea primariei(stampila)? Sunt obligat sa dau o copie dupa cadastru la primarie? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare intre mostenitori fara cadastru facut atitirisca atitirisca Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu cateva raspunsuri. Situatia este urmatoarea: Tatal meu avea 3 frati(un frate si doua surori). La mortea ... (vezi toată discuția)