Am 2 job uri de cate 4 ore la doua firme diferite cu un salariu de 950 + 950. Cum platesc impozit? Jumate jumate sau 100% la100% si colo si colo adica 700+ 700 sau 400+ 400. Multumesc
Pentru fiecare dintre joburi se retin contributii la venitul brut, la unul dintre ele puteti beneficia de deducere .
Contributiile ar fi 395 si 344 (la functia de baza).
Pentru fiecare dintre joburi se retin contributii la venitul brut, la unul dintre ele puteti beneficia de deducere .
Contributiile ar fi 395 si 344 (la functia de baza).
Si daca platesc intr o parte tot impozitul cei 395 si 344 si im cea lalta parte nu mai platesc, se poate?
Nu se poate asa cum doriti dvs.ci cum este legal, fiecare dintre angajatori depune D112, declara veniturile, retine contributiile si le vireaza catre bugetul de stat.
Impozit pe venit
andregh
BUna ziua,
La o Asoc de Proprietari avem un angajat cu CIM , cu timp partial de munca avand fctia de fem de serviciu. Are functia de baza avand un salariu ... (vezi toată discuția)
Poprirea pe salar
hurubaana
Buna ziua,am si eu o intrebare,am o rata de 620 de lei lunar si am facut greseala sa fiu giranta la un coleg care nu si-a platit rata si mi-a venit proprire pe ... (vezi toată discuția)