avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Taxe salariu part time
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Taxe salariu part time

Am 2 job uri de cate 4 ore la doua firme diferite cu un salariu de 950 + 950. Cum platesc impozit? Jumate jumate sau 100% la100% si colo si colo adica 700+ 700 sau 400+ 400. Multumesc
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 13:06, 20 Iulie 2018
Pentru fiecare dintre joburi se retin contributii la venitul brut, la unul dintre ele puteti beneficia de deducere .
Contributiile ar fi 395 si 344 (la functia de baza).
Ultima modificare: Joi, 19 Iulie 2018
elenazan, utilizator

elenazan a scris:

Pentru fiecare dintre joburi se retin contributii la venitul brut, la unul dintre ele puteti beneficia de deducere .
Contributiile ar fi 395 si 344 (la functia de baza).

Si daca platesc intr o parte tot impozitul cei 395 si 344 si im cea lalta parte nu mai platesc, se poate?
Nu se poate asa cum doriti dvs.ci cum este legal, fiecare dintre angajatori depune D112, declara veniturile, retine contributiile si le vireaza catre bugetul de stat.
Sa inteleg ca din cei 1900 lei pe care ii castig aproximativ 1400 lei ii dau la stat.
Ati inteles gresit, la stat dati 395+395 sau 395+344

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit andregh andregh BUna ziua, La o Asoc de Proprietari avem un angajat cu CIM , cu timp partial de munca avand fctia de fem de serviciu. Are functia de baza avand un salariu ... (vezi toată discuția)
Angajat cu norma de lucru de 4 ore pe zi sanda2902 sanda2902 Buna ziua. Pana acum am lucrat la doi angajatori cu contract pe cate 4 ore pe zi. Renuntand la unul dintre angajatori, celalalt angajator la care raman ... (vezi toată discuția)
Poprirea pe salar hurubaana hurubaana Buna ziua,am si eu o intrebare,am o rata de 620 de lei lunar si am facut greseala sa fiu giranta la un coleg care nu si-a platit rata si mi-a venit proprire pe ... (vezi toată discuția)