avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Angajat cu norma de lucru de 4 ore pe zi
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Angajat cu norma de lucru de 4 ore pe zi

Buna ziua. Pana acum am lucrat la doi angajatori cu contract pe cate 4 ore pe zi. Renuntand la unul dintre angajatori, celalalt angajator la care raman angajata cu 4 ore, are de platit pt mine mai mult la bugetele de stat ? De asemenea, va rog sa imi spuneti cum se calculeaza stagiul de cotizare pt pensii in cazul in care lucrez doar 4 ore pe zi. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 13:11, 2 August 2018
Sunt doi angajatori diferiti si doua contracte diferite deci nimeni nu va depinde de nimeni
In cazul in care ramaneti doar cu un job de 4 ore iar venitul brut nu este cel putin egal cu 1900, angajatorul va suporta diferenta de contributii.
Stagiul de cotizare nu este influentat de timpul lucrat.
Va multumesc pt raspuns. La ambii angajatori am avut cate 950 Roni . Daca raman tot la 950 la un singur angajat imi puteti spune cu cat va avea mai mult de plata angajatorul ?
La un venit brut de 950 lei dvs.vi se retin contributii CAS si CASS, 333 lei, angajatorul suporta diferenta de 332 lei. Impozitul pe venit se retine de la dvs. beneficiati de deducere 520 lei si impozitul este 10 lei, rezulta un rest de plata de 607 lei cheltuiala totala a angajatorului va fi 1304 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul brut lorelena1306 lorelena1306 Incepand cu 01.01.2018 se platesc urmatoarele contributii: Angajat: CAS 25% CASS 10% Impozit 10% Angajator CAM ... (vezi toată discuția)
Taxe salariu part time alexzeciu alexzeciu Am 2 job uri de cate 4 ore la doua firme diferite cu un salariu de 950 + 950. Cum platesc impozit? Jumate jumate sau 100% la100% si colo si colo adica 700+ 700 ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit andregh andregh BUna ziua, La o Asoc de Proprietari avem un angajat cu CIM , cu timp partial de munca avand fctia de fem de serviciu. Are functia de baza avand un salariu ... (vezi toată discuția)