avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Venituri din chirie impozabile
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Venituri din chirie impozabile

Buna ziua
Sunt copropietar al unui apartament cu sotia. Daca ea doreste sa-mi inchirieze pentru 10 luni partea ei de 50% cu suma de 1300 lei/luna, este legal? Ce impozit trebuie sa plateasca? Ce alte taxe?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Impozitare venit din contract inchiriere B0gdan84 B0gdan84 Buna ziua, As dori sa stiu ce impozite/taxe trebuie sa plateasca un pensionar (cu o pensie sub salariul minim pe economie - am inteles ca si asta conteaza) ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, Împreună cu fosta soție deținem același apartament, ... iulian55 iulian55 Bună ziua, Împreună cu fosta soție deținem același apartament, aveam aceiași adresă, deci suntem coproprietari. Este normal ca impozitul pe apartament ... (vezi toată discuția)
Partaj marijuan marijuan buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o problema de partaj ... in timpul casatoriei, mama mea, impreuna cu care locuiam eu si sotia, a vandut apartamentul de 2 ... (vezi toată discuția)