avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cerere introducere alte persoane in proces
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cerere introducere alte persoane in proces

Buna ziua.
Am depus cerere de partaj bunuri comune in august 2016. Fostul sot este parat, parintii lui intervenienti.
Au fost administrare probe, au fost luate interogatorii, s-au audiat martorii.
Este vorba despre investitii efectuate in locuinta socrilor, in anii 2009-2010.
Bunicii paterni au donat in anul 2015, in timpul divortului, mult timp dupa efectuarea investitiilor, parte din locuinta copilului meu, minor.
Conform hotararii de divort, domiciliul copilului e la mama. In casa coproprietate a minorului locuieste tatal.
La ultimul termen de judecata, avocatul intervenientilor a cerut ca minorul sa intre in proces, iar judecatoarea a acceptat si urmeaza sa il citeze in calitate de parat.
Ce este de facut in aceasta situatie?Minorul va merge cu mine in instanta la fiecare termen? Instanta il va obliga pe minor sa imi restituie cheltuielile legate de investitii?
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 19 Iulie 2018
georgiana neacsu, utilizator

Alte discuții în legătură

Probleme partaj in caz divort amiabil la notar gheocont gheocont Divort la notar amiabil semnat Copil .de 11 ani a primit o donatie casa de la bunicii paterni. Tutori sunt trecuti ambii parinti Are dreptul in aceste ... (vezi toată discuția)
Divort, partaj, incredintarea minorului... m_andrei m_andrei In primul rand Hristos a inviat! As avea nevoie de cat mai multe informatii referitoare la actiunea de divort. Persoana in cauza este sora mea. Datele ... (vezi toată discuția)
Tatal inchis marafx marafx Sunt separata de tatal copiului de 5 ani. Copil inizial a locuit pentru un an cu bunici materni dupa care, eu lucrand intro mare companie italiana deci in ... (vezi toată discuția)