avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... DELAPIDARE
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

DELAPIDARE

Un minus in gestiune de un milion si ceva de lei vechi constituie delapidare avand in vedere faptul ca si patronul avea cheia magazinului si mentionand faptul ca la ultimul inventar am lipsit cateva minute, iar dumnealui impreuna cu persoana care facea inventarul (o alta angajata de-a dansului) nu s-au oprit din numarat produsele si nu au iesit din magazin in lipsa mea, continuand inventarul fara ca eu sa fiu prezenta?
Patronul a depus o plangere penala impotriva mea pentru acel minus (desi mi-a oprit salariul si si-a acoperit "paguba"). Ma fortase sa dau niste declaratii pe care le-a depus impreuna cu plangerea dansului.
La politie am fost si am negat cele scrise in declaratiile date fortata la sediul patronului.
Am sanse sa se dea ca rezolutie neinceperea urmaririi penale?
Daca el a "cumparat" martori care sa sustina cele spuse de dumnealui am vreo sansa sa scap de acuzatiile pe care mi le aduce cu nerusinare?
Va multumesc din suflet celor care imi vor raspunde!
Cu multa apreciere, Corina C.

Alte discuții în legătură

Sechestrare de persoana corinacarstoiu corinacarstoiu Buna ziua, am si eu o problema: in luna octombrie anul trecut am avut un conflict cu patronul la care lucram. Acesta m-a fortat sa merg la sediul dansului si ... (vezi toată discuția)
Cartea mea de munca... corinacarstoiu corinacarstoiu Am lucrat 5 luni la o firma in functia de casiera (vanzatoare). In urma unui inventar la care am iesit minus mi s-a spus sa nu mai vin incepand cu a doua zi la ... (vezi toată discuția)
Delapidare etta etta un salariat al unei societati comerciale a iesit in uma inventarului facut de catre administratorul societatii cu o lipsa in gestiune de 2000 lei. acesta poate ... (vezi toată discuția)