avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Certifical fiscal la auto
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Certifical fiscal la auto

Buna dimineata. Am cumparat o masina care o avea de la altcineva. Nici unii din ei nu a trecuto la primarie. Fiscalu il are dar de multa vreme. Mai e valabil?! Ce trebuie sa fac pt a intra in legal?!
Ultima modificare: Vineri, 20 Iulie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:15, 20 Iulie 2018
Pentru instrainarea bunurilor mobile sau imobile, certificatul de atestare fiscala este valabil in luna emiterii,
Atat timp cat ati achizitionat auto de la alta persoana decat proprietarul din CIV+talon,veti intampina probleme majore deoarece nu veti putea obtine certificat fiscal necesar inmatricularii auto
Nici daca vb cu fostul propietar sa dam la pace?! Am fost mintit de catre vanzator ca are fiscalul. Nu exista nici o portita in lege in care propietarul sa poata scoate alt fiscal?!
Sa clarificam
Cu ex proprietarul auto nu aveti cum sa mai cadeti la pace atat timp cat acesta pentru a stopa obigatii la buget aferent auto-la momentul instrainarii vehiculului a radiat de pe rolul sau fiscal vehiculul
Daca acesta nu mai detine pe rol fiscal vehiculul,nu mai poate sa va puna la dispozitie certificatul fiscal
Clar ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere vehicul Roby1967 Roby1967 Am vandut o masina in urma cu 4 ani ! S-a intocmit act de vanzare, am eliberat fisa fiscala...In aceasta perioada ma sina a fost revanduta de mai multe ori , ... (vezi toată discuția)
Masina cumparata fara act de v/c Ionel03 Ionel03 Buna ziua, Am venit cu o anumita problema, am \"cumparat\" de la un tip o masina. A ramas vorba sa ma sune cand face contractul de vanzare cumparare cu cel ... (vezi toată discuția)
Nu vrea sa imi dea fiscalul lucian2005 lucian2005 Buna ziua,va rog ajutati-ma si pe mine orice sfat sugestie este bine venita. De 1 luna de zile am cumparat o masina ce-l de la care am luato nu era propietar ... (vezi toată discuția)