avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozite - imobil neplatite
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozite - imobil neplatite

Buna ziua as dori sa va adresez o intrebare:
Am luat un apartament acum 3 ani prin programul "PRIMA CASA " Dar la taxe si impozite figurez cu 0 lei datorie, nu am plătit deloc in acesti ani. Buletinul îl am pe aceeași adresă.
Dacă mă duc la taxe si impozite sa le spun povestea risc sa plătesc si pentru anii din urma si poate ceva penalizări??
Ultima modificare: Vineri, 20 Iulie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: eannabella , utilizator 20:56, 24 Iulie 2018
La taxe si impozite ati fost cu contractul de vanzare-cumparare sa va ia in evidenta?
Cred ca da...nu pot spune 100% sigur pentru ca nu imi mai aduc aminte
daca nu a fost declarat da se calculeaza impozit de la data cumpararii cu majorari si penalizari, mai riscati si sanctiuni pentru nedeclararea in termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedeclarare extindere de proprietate la directia de impozite si taxe locale pandaehmon pandaehmon Buna ziua, M-ar ajuta foarte mult sa aflu pentru o ruda daca s-au schimbat sanctiunile legate de nedeclararea unei extinderi de proprietate la Directia de ... (vezi toată discuția)
Declaratie taxa hoteliera ciobanc ciobanc am o mica pensiune intr-un sat normele metodologice ale codului fiscal (art.279 s. u.)spun ca stabilirea taxei hoteliere este optionala pentru consiliul ... (vezi toată discuția)
Riscuri neinregistrare factura in jurnalul de cumparari sensoaltec sensoaltec buna, la un control venit de la finante la firma unde muncesc, s-a descoperit ca am uitat sa inregistrez in jurnalul de cumparari o factura. ce risca firma ... (vezi toată discuția)