avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Inselaciune agentie turism
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Inselaciune agentie turism

Buna ziua,
Am achizitionat 3 pachete turistice de la o agentie, la sosirea la destinatie am fost cazati intr o camera inferioara celei contractate. Am facut reclamatie catre agentie care nu isi recunoaste vina insa spune ca totusi ne vor oferi ei despagubiri.
Intrebarea este daca are sens sa depunem plangere penala astfel incat sa existe un semnal de alarma ca ceea ce au facut ei este inselaciune (avem confirmare scrisa de la hotel privind tipul camerelor in care am fost cazati).
In cazul unei actiuni in instanta exista posibilitatea de a obtine si daune morale pt discomfortul creat, nu numai returnarea diferentei dintre cele 2 tipuri de camere?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Overbooking- probleme cu agentia de turism zahra7 zahra7 Buan ziua!Am achizitionat un bilet de odihna orin intermediul unei agentii ,pentru 7 zile ALL inclusive in Bulgaria ,bilet pe care l-am achitat in luna martie ... (vezi toată discuția)
Indrumare pentru o sesizare Laura2285 Laura2285 Buna ziua, In luna octombrie am platit integral o excursie 2 persoane la Praga in valoare de 1355 lei, unei agentii din bucuresti. Am primit documentele ... (vezi toată discuția)
Recuperare avans vacanta adela88 adela88 Buna ziua, Am o problema: in luna februarie am rezervat o vacanta printr-o mare agentie de turism romaneasca. Am platit 2000 de lei avans prin plata ... (vezi toată discuția)